Okazii.ro ajuta la lupta impotriva bisnitarilor la meciul Steaua – Chelsea

Da, recunosc… Nu îi suport. Pe bișnițari… Nu am reușit să îmi iau bilet pentru meciul Steaua – Chelsea. Dar, în schimb, internetul este plin de anunțuri cu “suporteri” care vând astfel de bilete… Și ce m-am gândit… hai să le raportez toate aceste anunțuri. Da, pe Okazii.ro, exista posibilitatea de a raporta o licitație pentru diferite motive. Unul dintre ele este “Produs interzis”.

Și așa am început eu sa dau click-uri pe butonul Raportează. Mi-a luat cam jumătate de oră pentru vreo 200 de anunțuri. A doua zi… căsuța de mail era plină:

Iar conținutul mesajelor este următorul:

Deci se poate! Așa că haideți să facem ceva să îi oprim. Dacă pe autorități tot nu le interesează: http://www.gsp.ro/international/steaua-chelsea/steaua-a-alertat-autoritatile-in-privinta-bisnitarilor-ce-era-azi-la-stadion-392197.html

One Reply to “Okazii.ro ajuta la lupta impotriva bisnitarilor la meciul Steaua – Chelsea”

  1. Nu suport nici eu bisnitarii. Insa avem piata libera si un produs (oricare, in cazul de fata un bilet) valoreaza exact atat cat este dispus cumparatorul sa plateasca. Bisnitiarii exista numai pt. ca exista cumparatori dispusi sa plateasca aceste preturi.

    Nu pot insa sa ma abtin de la un zambet (acru) la ideea ca okazii.ro ar fi mijlocul contra preturilor umflate.
    95% dintre produsele oferite pe acest site sunt oferite la preturi fanteziste. De obicei la preturile cerute cumpar acelasi produs de 3 ori pe eBay inclusiv transport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *