De unde cumparam laptop-uri ieftine?

Vi s-a întâmplat să vreți să vă cumpărați un laptop sau o tabletă, dar parcă prețul era prea mare? E, bine, eu am gasit o solutie, destul de convenabilă (poate pentru mulți dintre voi nu este o noutate, dar poate sunt și alții pentru care informația este nouă). Până la urmă, toată lumea vrea să cumpere laptop-uri ieftine…

Prima variantă ar fi produsele refurbished. Ce înseamnă asta? Produsul respectiv a fost folosit o perioada sau poate doar a fost expus într-un magazin. Apoi a fost recondiționat de producător. Astfel, el este vândut aproape ca nou și cu garanție. Eu am găsit astfel de produse (atat laprop-uri cât și tablete la PC Madd). Mi-am cumparat acum vreo 4-5 ani un laptop de la ei. Îl am și acum acasa și încă funcționează (bine… în momentul ăsta este puțin depășit din punct de vedere tehnologic :P).

O altă variantă pentru prețuri mai bune, este sa vă cumpărați produse resigilate. Pent asta eu folosesc eMAG Resigilate. Este adevărat, unele reduceri sunt atât de mici, încât nu merită să cumperi produsul resigilat. Mai bine îl iei nou. Dar este bine să stai să le urmărești și poți găsi multe oferte bune. Așa am reușit eu să îmi iau un laptop care nou costa 3000 de lei, cu 2200 lei. Și am avut garanție 12 luni.

Cam atât, dar dacă îmi vor mai veni idei, voi actualiza acest articol.

Să aveți spor la cumpărături!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *