Probleme Confort City – Energia electrica

Nu știu câtă lume cunoaște problema energiei electrice în Confort City. În primul rând, nu există încheiate contracte de furnizare a energiei electrice. Pur și simplu, primim în fiecare lună o factură din partea SC DOMUS STIL CONSTRUCT SRL prin care este facturat consumul de energie electrică. Pentru cine nu știe, DOMUS STIL este dezvoltatorul complexului Confort City. Din start există două probleme: nu avem contracte, iar “furnizorul” nu deține autorizație pentru această activitate (acest lucru se poate verifica pe site-ul ANRE).

Să zicem că am putea trăi cu neregulile de mai sus… dar marea problemă este că cel puțin de 2-3 ori pe lună avem pană de curent. De cele mai multe ori nu durează foarte mult, poate doar cateva zeci de secunde, dar gânditi-vă ce înseamnă acest lucru pentru aparatele electrocasnice. Și, de cele mai multe ori, garanțiile sau asigurările nu acoperă problemele cauzate de supratensiune.

Din când în când, mai primim și câte un email precum cel de mai jos:

From: Administratie Clarofinance [mailto:administratie@clarofinance.ro]
Sent: Thursday, January 30, 2014 11:30 AM
To: undisclosed-recipients:
Subject: Intrerupere furnizare energie electrica

Stimati clienti,

Va informam ca maine, 31.01.2014, se vor efectua lucrari la reteaua de furnizare a energiei electrice aferenta blocului 5. In acest sens, furnizarea energiei electrice va fi intrerupta in urmaoarele intervale orare:

  •     9:00-10:00 – blocul 5, scara A
  •   10:00-11:00 – blocul 5, scara B

De asemenea va recomandam ca in acest interval de timp sa deconectati aparatele electrocasnice pentru prevenirea incidentelor neplacute, in caz contrar, ne declinam orice responsabilitate privitoare la eventualele disfunctionalitati sau defectiuni survenite.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat.

Departament administrare

Eu mă întreb așa: cum este posibil ca o companie care nu are autorizație ANRE pentru furnizarea energiei electrice, să facă teste/lucrări la rețeaua de energie electrică? Cum este posibil să trimiți un email în care anunți că tu îți declini orice responsabilitate pentru lucrările pe care le faci vineri, în intervalul orar 09:00 – 11:00, atunci când toată lumea este plecată la muncă? Atât de idioți sunteți încât să-mi sugerați că trebuie să las frigiderul scos din priză o zi întreagă? Cu centrala termică ce fac? O las scoasă din priză în condițiile în care mâine se anunță -15 grade?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *