Trend Residence Splaiul Unirii, Popesti Leordeni

Cei de la Domus Stil au dezvoltat un nou complex rezidențial, Trend Residence. Acesta se află pe Splaiul Unirii, în Popești Leordeni, lângă Confort City.

Stau doar și mă întreb… cei care iși vor cumpăra case sau apartamente în Trend Residence, știu cu cine vor avea de-a face? De ce? uite d-asta: https://www.adrian-tudor.ro/2013/10/probleme-confort-city-infiltrare-apa/

În primul rând, calitatea lucrărilor… Unde ați mai întâlnit (în bloc vechi sau nou) să intre apa în casă?

Cine ar vrea să cumpere un produs de la cineva care nu dorește decât să îți ia banii și apoi sa uite de tine? Care în perioada de garanție fac niște reparații de mântuială și apoi vor să îți ia și ultimul ban din buzunar (îți cer taxă de constatare a defectului, cu toate că le-ai sesizat de mai multe ori acelasi defect si “l-au reparat” atunci cand a fost în garanție)…

Indiferent că se numeste Confort City, Confort Park, Rin Grand Residence, Trend Residence, Confort Residence sau eu știu ce au mai construit, toate au aceeași calitate. Nu are rost să postez aici link-uri, căutatți putin pe Google ce probleme au toate cartierele dezvoltate de Domus Stil.

Și încă ceva… dacă o să vă spună folosind cuvinte foarte frumoase că până la anul o să apară un pod peste Dâmbovița, exact în dreptul cartierului, să nu vă entuziasmați prea tare. Eu aș zice să le dați următoarea replică: “acum cinci ani am vrut să îmi cumpăr un apartament in Confort City și exact același lucru mi-ați spus”. Sunt curios care ar fi reacția lor… Oare cât timp vor mai vinde minciuni?

 

2 Replies to “Trend Residence Splaiul Unirii, Popesti Leordeni

 1. Nu va sfatuiesc sa cumparati in niciun ansamblu construit de fratii Negoita, nu stiu cum sunt alti dezvoltatori dar despre ei va spun din propria experienta.
  Am o casa si un apartament in doua dintre maretele ansambluri deja finalizate si m-am lovit de urmatoarele:

  1. infiltratii acoperis,ma facut mici reparatii, au durat putin si a culminat cu tavanul din mansarda pabusit si apa siroind prin casa = schimbat integral acoperis( structura lemn si tabla)
  2. probleme de structura, grinzi strambe, planseu et .1- armatura pusa aiurea, erau portiuni in care se vedea efectiv = am mai turnat o placa de beton peste,am augat si un stalp si o grinda ca sa sustina minunatia.
  3. infiltratii apa la parter + condes si mucegai la ferestrele vitrate
  4. instalatii electrice si sanitare, tamplarie termopan realizate extrem de prost, le-am refacut integral
  5.au UITAT sa racordeze un bloc la canalizare, au reparat greseala cu ceva improvitatii de canalizare care se infunda anual.
  5. pereti subtiri, lipsa izolatie fonica, aud ce fac vecinii.
  6 . termoizolatie proasta, infiltartii apa, decojire fatada( blocuri si case, se vede cu ochul liber)
  Conf. contract am si garantie, i-am solicitat de nenumarate ori, trimit niste echipe, fac o reparatie de doi bani, te tine 6 luni si problemele reapar. Poti sa-i actionezi in instanta, avocati, experti, si in cel mai fericit caz castigi procesul dar nu te despagubeste, ci iti vor face ei reparatiile, in plus pentru asta nu trebuie sa faci niciun fel de reparatii pana nu se termina procesul.
  Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, trebuie doar sa faceti o vizita in cartierele date in folosinta si sa vb cu administartorii de la asociatie si cu cativa locatari.

 2. Incinta securizata situata in Sud-Estul Bucurestiului, transforma ansamblul Trend Residence intr-un spatiu protejat, intim, rupt de ritmul si haosul unei metropole in dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *