Probleme confort City – Parcarea

Să continuăm cu seria de probleme din Confort City (aviz celor care spuneau într-un comentariu al unui alt post că lucrurile s-au schimbat și nu mai există probleme). De ceva timp (nu foarte scurt – se întâmplă de cel puțin doi ani, dar acum din ce în ce mai des) parcarea subterană devine un fel de piscină (pozele de mail jos sunt făcute în ultimele 3 zile):

Parcare Confort City Parcare Confort City Parcare Confort City Parcare Confort City Parcare Confort City Parcare Confort City Parcare Confort City Parcare Confort City

Ce este cel mai prost? Că toată apa miroasa a RAHAT! Din ce am înțeles (informația nu este 100% sigură) canalizarea unor blocuri s-a surpat și, la fiecare ploaie, refulează în parcarea subterană.

Așa cum era normal, întâi a fost solicitat un punct de vedere celor de la Domus Stil:

From: Adrian Tudor
Sent: Monday, December 8, 2014 8:12 PM
To: ‘Administratie Domusstil’; tehnic@domusstil.ro
Subject: RE: RECOMANDARI DEPARTAMENT TEHNIC

Stimata firma care administreaza acest complex (sau macar parcarile lui),

Avand in vedere ca de cateva luni a inceput sezonul ploios si in scurt timp urmeaza sa ninga, va supunem atentiei urmatoarele aspecte:

– In cazul in care nu ati observat, in parcarea subterana, de cateva luni s-a format o piscina, din cauza careia, in fiecare dimineata, suntem nevoiti sa inotam (vezi poza atasata si comentariile locuitorilor foarte multumiti). Poate aveti de gand sa faceti ceva serios in acest sens, nu doar sa dati cu spuma pe la colturi…

Va multumim pentru intelegere si colaborare!

Și, ca de obicei, ave tot suportul din partea lor:

From: Administratie Domusstil [mailto:administratie@domusstil.ro]
Sent: Tuesday, December 9, 2014 5:34 PM
To: Adrian Tudor
Cc: Ancuta Petrescu; Vera Bujoreanu; administratie@domusstil.ro
Subject: Re: RECOMANDARI DEPARTAMENT TEHNIC

Stimate client,

Referitor la sesizarea transmisa, privind infiltratiile aparute in parcarea subterana ca urmare a fenomenelor meteo extreme din ultima perioada ( precipitatii abundente pe o perioada lunga de timp), va comunicam faptul ca au fost luate masuri in vederea evacuarii apei, insa din cauza ploilor insemnate cantitativ si extinse ca durata, acestea nu au putut fi evacuate in totalitate.

In acest sens, dorim sa va asiguram ca reprezentantii nostri vor actiona in continuare in vederea remedierii acestei situatii de exceptie, in concordanta cu posibilitatile si resursele umane sau echipamentele disponibile si in functie de conditiile meteo existente in astfel de situatii.

Va multumim pentru intelegere!

Vă dați seama ce evenimente meteorologice extreme s-au abătut asupra Confort City? Am fost cumva loviți de un tsunami și nu mi-am dat eu seama? Stau și mă întreb eu… așa arată toate parcările subterane din București în momentul în care ploă?

Poate pentru voi e ceva normal să te duci dimineața la mașină cu cizme de cauciuc și să miroși a rahat…

P.S. Pozele de mai sus au fost postate de locuitorii din Confort City pe grupul acestora de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *